“A je normal?”/ Heidi-Gracianos: Me eksitove, nuk përmbahet Romeo: Unë këtu ti… (Video)

by editor

Debatet mes trekëndëshit Graciano, Romeo dhe Heidi vazhdojnë, ku balerini vazhdimisht tenton të nxjerrë nga vetja çiftin.

Një pjesë nga debati:
Graciano: Fillove në fillim me Alfion, pastaj fillove me Fatjonin

Romeo: Unë këtu ti më përmend emra, çfarë po bën more? A je normal ti? O gjigand.

Graciano: Ti mbyllja gojën kur thotë “më eksitove”, se po i thotë burrit të huaj. Në krahun tënd po më thotë mua “më eksitove”. Mua më vjen keq për ty.

Romeo: Mos të të vij fare keq, rri rehat.

Për më tepër ndiqni videon:

You may also like