Anulohen pushimet verore për Policinë e Shtetit, ja arsyeja

by editor

Janë anuluar pushimet për Policinë e Shtetit në verë.

Advertisements

Ky urdhër është dhënë për shkak të mbarëvajtjes së sezonit turistik.

Advertisements

Duke nisur nga 20 qershor dhe deri në shtator, asnjë punonjës policie nuk do të bëjë pushime verore. Ky është urdhri i fundit i marrë nga Policia e Shtetit.

You may also like