Banorët argëtohen në pishinë / Romeo dhe Heidi “në botën e tyre”, shkëmbejnë puthje të zjarrta (Video)

by editor

Banorët e Big Brother kanë lënë për disa çaste sherret me njëri-tjetrin për t’u relaksuar me muzikë e pije në pishinën e shtëpisë.

Mes tyre ishte edhe çifti i vetëm i shtëpisë, Romeo dhe Heidi, të cilët kanë kaluar disa çaste romantike mes tyre.

Teksa të tjerët kanë zgjedhur të argëtohen dhe notojnë me kamerdaret “flamingo”, Heidi dhe Romeo kanë gjetur momentin të shkëmbejnë puthje dhe përfaqime të zjarrta.

You may also like