Çfarë do të ndodhë me “Big Love”? Vëllai i Madh dhe banorët marrin vendimin e menjëhershëm (Video)

by editor

Gjatë kësaj pasdite teksa banorët po bëheshin gati për “Primen” e së shtunës, në shtëpinë e Big Brother ka hyrë një zarf i bardhë.

Në zarfin e lexuar nga Graciano shkruhej:

“ Banorë, për fat të keq pas “Prime” së ditës së martë e vetmja kameramane vajzë është aksidentuar teksa kthehej në shtëpi me motorrin e saj. Ndaj “Vëllai i Madh” ka marrë një vendim

Për më tepër ndiqni videon:

You may also like