Çfarë ndodhi? Egla i shpreh “dashurinë” Ilnisës në BBV: Më pëlqejnë buzët e tua, mendoj se…

by editor

Aktorja, Egla Ceno i ka shprehur dashurinë gazetares Ilnisa Agolli në kuadër të një loje të organizuar nga “Vëllai i Madh”.

Egla ka lënë pas debatet dhe ofendimet që i bënte Ilnisës duke i përmendur disa anë fizike dhe karakteriale të cilat ajo i vlerëson tek banorja Ilnisa Agolli.

Ajo shpreh një pëlqim për buzët e Ilnisës si dhe për botën e saj që sipas aktores është plot ngjyra.

Ceno gjithashtu mendon se Ilnisa është një nënë e përkushtuar edhe pse para disa ditësh i drejtohej me fjalët: Mjerë kush rritet nga ju.

Egla: Më pëlqejnë buzët e tua një gjë fizike kjo. Ke një botë të madhe ke ngjyra mendoj që çdo grua po edhe ti një nënë shumë e përkushtuar ndaj gocës dhe mendoj që je një grua që ke potencë nëse vendos në zbatim atë aftësinë që të kesh peshë.

You may also like