Çfarë ndodhi mbrëmë në Top Arena? E ftuara i kthehet Manushit: S’i nuk të vjen turp…

by editor

Çdo mbrëmje emisioni “Top Arena”, në Top Channel, ka të ftuar specialë personazhe VIP të fushave të ndryshme.

Advertisements

Mbrëmë ishte radha e fitueses së edicionit të dytë të “She’s on Top”, Ina Pashollari. E teksa Edi Manushi po bënte prezantimin e saj, ai nuk mbante mend se cilin edicion Ina ka fituar.

Advertisements

E në momentin që Pashollari u fut në studio iu kthye Manushit:

Pjesë nga biseda:

Manushi: Ajo ka fituar “She’s on Top”, 2 apo 3 do m’a thotë kur të vijë këtu se nuk e mbaj mend. Ina Pashollari. Kë “She’s on Top” ke fituar?

Ina: Të dytin dhe si nuk të vjen turp

Manushi: Si e ke atë zbritjen njësoj si… Nuk i ke hequr ato…

Ina: Normale, këto janë zakone të vjetra

Manushi: Po pse je bërë kështu se revolucionare franceze me këto flokë? A duket si te filmat partizanë-francezë, ça është ky modeli?

Ina: Duhet të rrish më shumë në internet se këto janë modele trend tani

You may also like