Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Me sa po blihen dhe shiten dollari dhe euro

by editor

Sot, më 03 qershorin 2024, dollari amerikan, blihet me 92 lekë dhe shitet me 92.8 lekë.

Euro, blihet me 100 lekë dhe shitet 100.8 lekë.

Franga zvicerane, këmbehet në blerje me 101.5 lekë, ndërsa në shitje me 102.4 lekë.

Paundi britanik, blihet me 117 lekë dhe shitet me 118 lekë.

Dollari kanadez, sot në blerje këmbehet me 67.4 lekë, ndërsa në shitje me 68.7 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja

You may also like