Dh*nuan avokatin në mes të ish- Bllokut, zbardhet dëshmia e një prej autorëve të sulmit ndaj Sokol Mëngjesit: Shkuam për t’i dhënë një mesazh…

by editor

Gazetari Igli Çelmeta ka siguruar dëshmitë e dy të arrestuarve në lidhje me sulmin e djeshëm ndaj avokatit Sokol Mëngjesi ditën e djeshme në zonën e ish-Bllokut.

Dorian Alia: Shkuam për t’i dhënë një mesazh. Nuk e menduam që situata do të rëndohej kaq dhe avokati do të merrte kaq dëme të rënda.

Policia ka zbardhur ditën e djeshme dinamikën e ngjarjes ku u zbulua se ngjarja ndodhi pasi avokati ishte avokat i një pale që ka fituar gjyqin në Apel për një truall, dhe një nga 8 trashëgimtarët nuk pranoi të zbatonte kontratën e të paguante avokatin.

You may also like