Erion Dasho: Shteti mësyn në Gjermani!

by editor

Që nga i pari i vendit, ministrat, drejtorët “qindra milionësh”, drejtorët e mesëm dhe vegjël, gjithë shteti ka mësyrë në Gjermani. Elita e ka gjetur mënyrën për të qënë pjesë e Europianit.

Advertisements

Selfiet nga aeroportet, do të pasohen me siguri me selfiet nga stadiumet. Një pjesë jo e vogël ishin bërë gati për takimin e dështuar të Dyseldorfit, i cili, sikundër takimet në Greqi e Itali, pritej të ishte një samit midis patronazhistëve të tokës mëmë me patronazhistë nga diaspora.

Advertisements

Në Shqipëri ndërkaq shteti është paralizuar. Punët kanë mbetur peng. Po kush e vret mendjen?! Këto ditë çdo gjë kalohet me një “O sa mirë me ken shqiptar”.

Qytetarëve ndërkohë u rekomandohet që një muaj të mos kenë halle dhe probleme.

Hallet e tyre nuk ka kush i zgjidh…

You may also like