Euro dhe dollari nuk ngrenë kokë, ja çpo ndodh me paundin

by editor

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar do blihet me 91.9 lekë dhe do shitet me 92.8 lekë.

Advertisements

Ndërkohë monedha evropiane euro do blihet me 99.7 lekë dhe do shitet me 100.4 lekë.

Advertisements

Franga zvicerane sot në tregun shqiptar do blihet me 102.2 lekë dhe do shitet me 103.2 lekë.

Ndërsa paundi britanik do blihet me 117.7 lekë dhe do shitet me 118.7 lekë.

You may also like