Euro nuk ngre kokë, ja çpo ndodh me dollarin dhe paundin

by editor

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar do blihet me 92.8 lekë dhe do shitet me 93.8 lekë.

Advertisements

Ndërkohë monedha evropiane euro do blihet me 99.6 lekë dhe do shitet me 100.4 lekë.

Advertisements

Franga zvicerane sot në tregun shqiptar do blihet me 103.9 lekë dhe do shitet me 105 lekë.

Ndërsa paundi britanik do blihet me 117.5 lekë dhe do shitet me 118.6 lekë.

You may also like