Fati i Eglës, Zarf i Zi për çiftin Ilnisa-Meriton dhe një hyrje e re! Big Brother tregon se çfarë do të ndodh sonte në Prime

by editor

Advertisements

Sonte në Prime e ”Big Brother Albania Vip 3”, audienca do të jetë maksimale.

Vëllai i Madh thotë se pritet një spektakël i gjatë, teksa më në fund do marrë përgjigje pyetja e madh: Ku është Egla dhe çfarë do ndodhë me të?

Nga ana tjetër, në shtëpi ka mbërritur një Zarf i Zi që brenda ka vendimin e Vëllait të Madh, për Ilnisën dhe Meritonin. Çfarë dënimi do marrin ata?

Advertisements

Heidi ka marrë një mision nga Vëllai i Madh, ku duhet të bindë banorët se ka një tjetër vëlla, por a ka të bëjë ky mision me banorin e ri që pritet t’i bashkohet shtëpisë?

Përveç këtyre, në shtëpi nuk kanë munguar edhe debatet e forta.

Advertisements

You may also like