Heidi zgjidhet liderja e shtëpisë së ‘BBV3’, menjëherë merr vendimin drastik ndaj 3 banoreve

by editor

Advertisements

Heidi Baci është zgjedhur si lidere e shtëpisë për këtë javë, një zgjedhje kjo e bërë nga vetë publiku.

Ajo u thirr në dhomën e rrëfimit, ky aty i duhej të zgjidhte tre emra të cilët do të donte t’i dërgonte në nominim.

Përveç Ledjonës, tre banoret që shkojnë në nominim për mbrëmjen e së shtunës janë: Roza, Françeska dhe Vesa.

Advertisements

Kjo zgjedhje e Heidit solli një rrëmujë dhe ndezi debate mes banoreve në living.

You may also like