I akuzuar për korrupsion, GJKKO merr vendimin për Ilir Beqaj dhe të akuzuarit e tjerë

by editor

Ish-ministri Ilir Beqaj mbetet në burg.

Advertisements

Për Alfred Nikollin ndryshon masa e sigurisë, duke u lene arrest shtepie nga arresti me burg.

Advertisements

Për të akuzuarit e tjerë nuk ka ndryshuar masa e sigurisë.

You may also like