‘Javën tjetër do të shpërthejë keq’, çfarë po paralajmëron Meritoni?

by editor

Siç duket banorët e ‘BBV3’ i kanë kapur “ethet” e finales, e cila mesa duket pak nga pak po afrohet.

Teksa qëndronte me Romeon dhe Çimin në living, Meritoni ka biseduar me Romeon ku i tregon banorit se shumë shpejt në shtëpi do të shpërthejë keq.

“Unë jam pajtuar me gjithçka në këtë shtëpi tani, por javën tjetër do të shpërthejë keq! Javën tjetër do e shohësh Sandokanin ti. Nga e mërkura e mbrapa do e shikosh çfarë do kërcasë, si hiena. “

You may also like