’Kam vite që nuk takoj fëmijët’’, debatet çuan në ndarjen e çiftit, 55-vjeçari: Edhe e kam goditur…

by editor

55 vjeçari rrëfen se prej shumë vitesh vajzën e madhe nuk e takon dhe as ka komunikim me të , më tej ai rrëfen se edhe me fëmijët e tjerë ai komunikon shumë rralle.

Advertisements

Debatet mes çiftit kanë nisur rreth vitit 2015-të kur ata kanë jetuar në shtetin grek.

Advertisements

55-vjeçari rrëfen se bashkëshortja e tij kishte mendime të përbashkëta me familjarët e saj por edhe të tij, çka ka bërë që 55-vjeçari të konfliktohej me ish-gruan e tij sepse kjo e fundit nuk i merrte parasysh mendimet dhe vendimet e tij, shprehet 5-vjeçari.

Më tej ai tregon se fejesa e martesa kanë qenë kohë shumë të mira për çiftin, por vitet e fundit kanë nisur konfliktet ku 55-vjeçari nuk e mohon që edhe ka ushtruar dhunë ndaj ish gruas së tij, në momente nervash.

55-vjeçari:

”Ka pasur thyerje gjatë gjithë jetës ne na kanë ndërhyrë nga të dyja palët që na rrëzonin mendimet e mia, më kanë shpërfillur ish bashkëshortja me njerëzit e saj dhe të mijtë bashkë.

Ata nuk kanë dashur ta dëgjojnë mentalitetin tim dhe shprehjet e tyre, unë nuk dua të di për ata por gruas time i

Momente të bukura kemi pas në fejesë në martesë, kemi pasur pak grindje.

Unë kam qenë gjithmonë ai person që kam dëgjuar gruan për qëllimet e familjes, atë unë e konsideroj nënën e fëmijëve të mi, ajo e ka vendin e saj te unë e fëmijët, ajo është e shtrenjtë për ne.

Por ka qenë shumë kokëfortë, unë kurrë si kam ushtruar dhunë psikologjiuke, ndërsa ndonjëherë kur kemi qenë të nevrikosur nuk them që si kam dhënë ndonjë shpullë.

Por ne kemi qenë duke shkëmbyer fjalë e jemi ofenduar.

A mund të dëgjohen e durohen fjalët…’’budalla’’etj etj…”, rrëfen 55-vjeçari.

You may also like