Këmbimi valutor/ Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja?

by editor

Sot, më 02 maj 2024, dollari amerikan, blihet me 93.7 lekë dhe shitet me 94.6 lekë.

Euro, blihet me 100 lekë dhe shitet 100.9 lekë.

Franga zvicerane, këmbehet në blerje me 101.5 lekë, ndërsa në shitje me 102.7 lekë.

Paundi britanik, blihet me 116.6 lekë dhe shitet me 117.6 lekë.

Dollari kanadez, sot në blerje këmbehet me 68 lekë, ndërsa në shitje me 69.3 lekë.

You may also like