Këmbimi valutor/ Ja sa blihen dhe shiten Euro me Dollarin

by editor

Leku vazhdon që të jetë i fortë përballë monedhave të huaja. Edhe ditën e sotme, dollari amerikan blihet me 92.5 lekë dhe shitet me 93.5 lekë.

Euro blihet me 100.4 lekë dhe shitet 101.3 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 101.2 lekë, ndërsa në shitje me 102.2 lekë. Paundi britanik blihet me 117 .8 lekë dhe shitet me 119 lekë.

Advertisements

You may also like