Këmbimi valutor, si qëndron leku sot në raport me monedhat e huaja

by editor

Dollari amerikan këtë të enjte më 27 qershor blihet me 93,2 lekë dhe shitet me 94,2 lekë.

Advertisements

Monedha europiane euro vijon të qëndrojë në nivele të ulëta, ajo blihet me 99,9 lekë dhe shitet me 100,6 e lekë.

Advertisements

Paundi britanik blihet me 117,9 lekë dhe shitet me 1119,0 lekë.

Ndërkaq, franga zvicerane blihet me 103,7 lekë dhe shitet me 104,7 lekë.

You may also like