Këngëtarja e njohur flet për herë të parë për dy fëmijët e saj me autizëm

by editor

Këngëtarja, Arta Bajrami në një intervistë të dhënë së fundmi ka zbuluar se dy fëmijët e saj janë diagnostikuar me spektër të autizmit.

Siç e dimë ajo është nënë e tre fëmijëve, dy vajzave dhe një djali.

Duke treguar se sa me fat është për familjen e saj, këngëtarja ka deklaruar për herë të parë se dy fëmijët e saj më të vegjël, Ideal Morris dhe Elektra i përkasin spektrit të autizmit.

You may also like