“Kisha një kokërr në dorë”, Heidi rrëfehet te banorët: Doli që ishte tumor…

by editor

Banorët e Big Brother Vip kanë rrëfyer sot eksperiencat e tyre të hidhura të humbjes së njerëzve të dashur, por edhe problemet që kanë patur me shëndetin.

Heidi e ka nisur këtë rrëfim duke treguar për ndarjen nga jeta të gjyshes së saj. Më pas ajo ka rrëfyer një eksperiencë personale, duke thënë se i ishte shfaqur në dorë një kokërr, që pas analizave kishte rezultuar tumor. Fatmirësisht ajo tha se e kishte kapur në kohë.

“Shkova dhe doli që ishte tumor, për një kokër të vogël që mund të ishte çdo lloj gjëje. Dhe faktikisht e kapa prap në kohë, pasi dora është shumë delikate”, është shprehur ajo duke dhënë gjithashtu një mesazh rëndësinë e kryerjes periodike të kontrolleve shëndetësore.

You may also like