Kush është pronari i televizionit që ngacmoi prezantuesen e Top Channel?

by editor

Rasti i denoncimit të Egla Cenos, për ngacmim seksual, duket se ka shtyrë dhe vajza të tjera të ekranit që të pranojnë ngacmimet që u janë bërë.

Kështu moderatorja Megi Pojani, ka denoncuar ngacmimin që i është bërë nga pronari i njjë televizioni, ku kishte shkuar për intervistë pune.

Ajo ka treguar se ai ka insistuar që të dilnin për darkë, dhe ka qënë shumë ngacmues ndaj saj.

Gjë e cila kishte shtyrë moderatoren që të hiqte dorë nga projekti që do të shfaqte në televizionin në pronësi të tij.

Tani pritet të shihet nëse ditët në vijim, ajo do e bëjë publik emrin e tij, apo thjesht do na lejë ta hamendësojmë.

You may also like