Me shumë të papritura dhe një eliminim të dyfishtë, ja çfarë pritet të ndodh sot në BBV

by editor

Kanë ngelur vetëm dy javë nga finalja e madhe e “Big Brother VIP ”, dhe “lufta” për të qëndruar në shtëpi deri më 25 maj mes banorëve është ashpërsuar.

Me shumë të papritura dhe një eliminim të dyfishtë!

Kush janë dy banorët që do të lënë shtëpinë e Vëllait të Madh kaq pranë finales?!

You may also like