Meritoni habit me deklaratën për Julin: Duhet ta veshim me tan*a. Graciano: Të të vijë turp

by editor

Ofendimet janë bërë të zakonshme në shtëpinë e ”Big Brother Albania Vip 3”.

Balerini Graciano Tagani e ka këshilluar Meriton Mjekiqin që mos të ofendojë aktorin Julian Deda, për moshën që ai ka dhe për atë çfarë ka dhënë në shtëpinë e “BBV”.

Graciano: Ti po e bën që të egzistosh. Është e turpshme që t’i thuash Julian Dedës, qoftë për moshën, qoftë për atë çfarë ka bërë këtu

Meritoni: Mashkulli i tangave. Mashkull që duhet ta veshim me tanga.

Graciano: Duhet të të vijë turp.

Meritoni: A don me ta përsërit sërish?

Graciano: Ti je ai djali i edukuar

Meritoni: Është metaforike.

Graciano: Ti je zhgënjimi im këtu brenda.

You may also like