“Ministria e Vdekjes”, qindra qytetarë në protestë për skandalin te Onkologjiku

by editor

Qindra qytetarë i janë bashkuar këtë të hënës protestës përpara Ministrisë së Shëndetësisë.

Advertisements

Protesta u nxit nga skandali i mjekëve të Onkologjikut, i zbuluar nga Prokuroria e Tiranës.

Advertisements

Qytetarët kanë protestuar edhe në lidhje me problematika të tjera të sistemit shëndetësor në Shqipëri, ku ndër më kryesoret janë korrupsioni dhe mungesa e barnave.

Një banderolë e madhe me mbishkrimin “Ministria e Vdekjes” u shpalos përpara protestuesve.

You may also like