Mister në Greqi/ Gjendet një trup i pajetë dhe i dekompozuar në det! I kishin lidhur një peshë prej 10 kg në këmbë!

by editor

Autoritetet greke janë në lëvizje e sipër për të zbardhur se çfarë ka ndodhur me një burrë, trupi i të cilit u gjet në një distancë 100-150 metra nga bregu, në zonën detare të Maratonës së Schinisë.

Trupi ishte në një fazë të avancuar dekompozimi dhe, siç u konstatua nga roja bregdetare , kishte një peshë prej 10 kg të lidhur në këmbën e majtë të tij.

Trupi mund të ketë qenë në ujë për rreth 20 ditë dhe ende nuk është identifikuar. Dallohet se ka një lëkurë të çelur dhe në moshën rreth 40-45 vjeç, me një tatuazh të veçantë.

Advertisements

Fakti që trupi u gjet me një peshë 10 kg të lidhur në këmbë, është elementi i parë që bën autoritetet të dyshojnë se viktima është vrarë.

Informacionet që janë publikuar deri më tani janë se burri ishte i moshës rreth 40-50 vjeç, kishte tuta dhe bluzë, ka një tatuazh në këmbë që mund ta ndihmonte për identifikimin e tij dhe kishte lëkurë të hapur.

Një nga skenarët që po shqyrtohet është se burri është vrarë dhe autorët kanë dashur të asgjësojnë trupin në këtë mënyrë, praktikë që i referohet metodave mafioze.

Kufomën e ka vënë re një banor i zonës detare të Schinias në Maratonë, i cili ka njoftuar autoritetet. Rojet bregdetare janë mobilizuar menjëherë dhe janë nisur drejt zonës. Trupi i pajetë u mor nga një zhytës dhe më pas u mor nga një ambulancë e EKAV-së dhe u transportua në Spitalin e Përgjithshëm të Athinës ¨SOTIRIA¨.

Top Channel

You may also like