“Mizat” përgjuese në Shqipëri, minidronë që fluturojnë për 2 orë”/ Çfarë po paralajmëron profesori Ervin Karamuço?

by editor

Profesori i njohur Ervin Karamuço, ka treguar se në Shqipëri tashmë kanë mbërritur ato që njihen si “mizat” e mëdha përgjuese.Ai sqaroi se këto pajisjet dron ngjasojë si miza të mëdha të zeza.

Teksa po ndante detaje mbi këto pajisje që edhe zhurmën e kanë si insekt, Karamuço tha se këto pajisje operojnë për dy orë dhe se komandohen nëpërmjet telekomandës.

“Kanë ardhur edhe në Shqipëri këto “mizat” përgjuese”. Quhen insekto-koper, ngjajnë si minidronë. Bëjnë zhurmën e insektit. Pajisjet përgjuese abonomi për të operuar 2 orë.

Kjo është e autorizuar nga gjykata, pra nuk ka cenim të drejtës. Kur fluturon, nuk kuptohet që është dron, por si një insekt. Komandimi bëhet nëpërmjet një telekomande”, tha Karamuço.

You may also like