Ndihem në siklet”/ Meritoni diskuton me Julin për debatin me Heidin(Video)

by editor

Teksa qëndronin në oborr Graciano dhe Juli kanë bashkëbiseduar me Meritonin për sjelljen e tij ndaj Heidit. Juli i drejtohet duke i thënë se përse nuk e stopon Bacin me veprimet e saj kundrejt teje, ndërkohë që Meritoni i është përgjigjur se fajtorja e vetme në këtë mes është ajo pasi provokon dhe injoron vetë e para.

Pjesë nga biseda:

Juli: Ok ajo e bën gabimin që vazhdon kështu me rradhë po ti a nuk e ndjen një fije përgjegjësi?

Meritoni: Ndihem në siklet po

Juli: Pse nuk e stopon?

Meritoni: Po e kam stopuar unë nuk i kam fol gjithë ditën. Ajo e agravon situatën. Ikën sjep përgjigje, injoron, nënçmon, thotë mashtrues. I thotë Romeos…

You may also like