Nga dekori Kuq e Zi, te numri i delegatëve, mbahet sot Konventa Kombëtare e Partisë së Lirisë

by editor

Mbahet sot Konventa Kombëtare e Partisë së Lirisë. Ashtu siç është përcaktuar, Konventa do të nisë në orën 10:00 në Pallatin e Kongreseve. Mësohet se në Konventë do të jenë të pranishëm 931 delegatë dhe mbi 2000 të ftuar.

Dekori në organizmin do të jetë Kuq e Zi dhe do të nisë me himnin kombëtar të flamurit.

Sot kreu i PL-së, Ilir Meta postoi një mesazh në “Facebook”, ku ka treguar se ka marrë përshëndetjen e parë nga Vlora për organizimin e Konventës.

You may also like