Nuk dua të kem asnjë komunikim! Çfarë ndodhi mes Florit dhe Diteas?(Video)

by editor

Flori dhe Ditea, mbremjen e djeshme janë përfshirë në një debat, ku shkak është bërë ndarja e punëve në fermë, pasi blogerja u zgjodh kryefermere.

Teksa Flori po diskutonte me Robertin ditën e sotme, u shpreh se nuk do të ketë asnjë komunikim me Ditean pas dy keqkuptimeve të ditëve të fundit.

Pjesë nga biseda:

Flori: Me Ditean, përveçse kur na lidhin punët se ndryshe nuk kemi ndonjë komunikim të madh prej natës së mbremshme dhe nuk më intereson të kem

Roberti: Ditean e ke shoqe të ngushtë

Flori: U soll shumë keq me mua, është hera e dytë

Roberti: Ti e ke pas atë mikeshën më të ngushtë këtu brenda

Flori: Nuk e merr mundimin të vijë të ulet të flas me mua. Në të dyja rastet kam pasur të drejtë. Herën e parë u justifikua se nuk isha mirë, kisha gjerat e mija dhe hera tjetër ishte ajo e djeshmja.

You may also like