“Paraja e zezë është futur në tregun e imobilarëve”/ Eksperti i ekonomisë zbulon nëse do të ulen çmimet e apartamenteve: Me pagat në Shqipëri…

by editor

Eksperti i ekonomisë Pano Soko, i ftuar në emisionin Open, komentoi shitjet e apartamenteve në Tiranë dhe në mbarë vendin.

Soko theksoi se paraja e zezë është futur në tregun e imobilarëve. Ai tha se me pagat në Shqipëri nuk mund të blesh dot apartament.

Pano Soko: Paraja e zezë është futur në tregun e imobilarave. Paga neto është 65 mijë lekë të reja.

Me këto të ardhura, nuk mund të blesh dot apartamente, sidomos të shtrenjta. Rritjet e çmimeve janë pa sens. Edhe çmimet e apartamenteve janë ulur disi në Europë.

You may also like