Pas “të hëngsha prillin”, Françeska shokon sërish banorët: Jeni shkë*****! Egla më tha që…

by editor

Banorja e BBV3 Françeska Murati ka bërë sërish bujë me një deklaratë të saj brenda shtëpisë.

Teksa qëndronte me disa banorë jashtë në oborr, ajo iu drejtua atyre me fjalën “shkërdhaçka”. Por mesa duket nuk e dinte kuptimin e kësaj fjale dhe shprehet se ia ka mësuar Egla.

Françeska: Egla nuk është ashtu?

Juli: Si është?

Françeska: Shkërdhaçkë.

Egla: Shkërdhatkë, është korçare.

Françeska: Egla më ka thënë se është ajo që bën gjalpin.

Egla: Bravo ajo është, thuaje me zë të lartë.

Françeska: Tani kështu jeni ju, si shkërdhaçka. Një, dy i njëjti muhabet.

Më herët Françeska ka habitur me një shprehje, ku iu drejtua Eglës “të hëngsha prillin” duke shkaktuar të qeshura pafund tek banorët e tjerë të BBV3.

You may also like