Përrallore! Njihuni me vilën më të bukur në Toskanë!

by editor
Villa Cetinale është një vilë barok e shekullit të 17-të dhe një kopsht italian në Toskanë. Prona ndodhet në fshatin Cetinale pranë Sovicille, rreth 12 kilometra në perëndim të Sienës, në Toskanë, Itali.

E dizenjuar në stilin barok romak, vila daton nga viti 1680. Kopshtet rreth të gjithë vilës janë ndër më të bukurat në Itali

Në mënyrë të pabesueshme, me gjithë historinë dhe karakterin origjinal të kësaj pasurie, vila mbetet padyshim miqësore në aspektin dhe mirëseardhjen e saj, dhe është e gjithë perspektiva për akomodimin e mysafirëve dhe veçanërisht ngjarjet e dasmave. Atmosfera është e ngrohtë, intime dhe pa dyshim, totalisht magjike!

Kjo kryevepër barok është e famshme për kopshtet e saj, të cilat Edith Wharton i lavdëroi.

Një rrugë e veshur me selvi të çon në një vetmi të largët, duke shtruar një tryezë për ushqime të paharrueshme, ndërsa një fushë tenisi, pishinë dhe sallone janë të vendosura mes statujave dhe pemëve me limon.

Ambientet e brendshme mikpritëse nderojnë elegancën antike dhe komoditetet moderne, me sallone komode, një kuzhinë toskane të ndritshme.

   

You may also like