Piketoheshin “kreditorët e këqinj”/ Ja si funksiononte skema e mashtrimit me mikrokreditë, qytetarët futeshin në “rrjetën e merimangës” dhe… Vlera e përfituar llogaritet 7 mln euro

by editor

Si pasojë e një skeme të mirëfilltë mashtrimi përmes mikrokredive, e ngjashme me skemën piramidale, ka çuar në arrest 8 persona, 4 prej të cilëve në qeli dhe katër të tjerë në arrest në shtëpie, ndërsa një tjetër është shpallur në kërkim.

Jordisa Dervishi

Albert Gega

Aldo Dako

Ilda Ibro

Kejda Seferi

Alketa Tanushi

Alban Kote

Arben Meskuti

Personat e akuzuar, dyshohet se nëpërmjet kësaj skeme mashtrimi, kanë përfituar një vlerë prej 7 milion eurosh.

You may also like