“Profecia” e asteroidit të Nostradamusit bëhet e vërtetë? Ja çfarë thotë parashikuesi

by editor

Një pretendim i ashtuquajtur i “Nostradamusit të Gjallë” se një” asteroid i bollshëm me materiale të pasura” do të kalonte i sigurt pranë tokës është bërë i vërtetë.

Advertisements

Një pretendim i ashtuquajtur i “Nostradamusit të Gjallë” se një” asteroid i bollshëm me materiale të pasura” do të kalonte i sigurt pranë tokës është bërë i vërtetë.

Advertisements

Mistik brazilian Athos Salomé, pretendon se ka parashikuar Coronavirus, Elon Musk blerjen e X/Twitter dhe madje edhe vdekjen e Mbretëreshës.

Në një bisedë të fundit me britaniken “Daily Star” ai la të kuptohet se Lufta e Tretë Botërore do të fillonte së shpejti, madje ai tha në dhjetor 2023 se një masë e materialeve të lashta hapësinore të paparë kurrë do të fluturonte afër tokës përpara se të kalonte në mënyrë të sigurt.

Asteroidi i cili është midis 120 dhe 260 m në madhësi, u zbulua më 16 qershor 2024.

Ai do të kalojë pranë Tokës më 29 qershor. Megjithatë, është asteroidi 2011 UL21 ai që shkaktoi më shumë shqetësim. Me një gjerësi prej 2310 m, ky asteroid është më i madh se 99% e të gjitha objekteve të njohura pranë Tokës (NEO).

Ai po kalon Tokën sot, më 27 qershor, por në pikën më të afërt do të jetë akoma më shumë se 17 herë më larg se hëna.

Megjithatë, Salomé e konsideron këtë si një sukses tjetër – duke thënë për Daily Star: “Asteroidët si 2024 MK mund të përmbajnë materiale të tilla si metale si hekuri dhe silikatet e nikelit dhe substanca të tjera që janë me interes të madh për qëllime kërkimore dhe eksplorimi të hapësirës. Mundësia për të hyrë në këto materiale ka tërhequr interesin e agjencive hapësinore, të cilat e shohin atë si një shans për të thelluar të kuptuarit tonë për formimin e sistemit diellor dhe për të avancuar teknologjitë që lidhen me minierat hapësinore.”

Ai kishte pohuar më herët se gjetja e metaleve në asteroidë do të ndezë një ‘garë të re hapësinore’.

Ai gjithashtu pretendon se aftësia e tij për të parashikuar mbërritjen e asteroidit ka nxitur hetime në kanalet dhe teknikat e tij të informacionit.//DailyStars

You may also like