Roela rrëfeu se ka bërë s*ks me Vedatin, Murati reagon ashpër: Të bëjmë s*ks dhe t’i bëjmë motra…

by editor

Konkurentët janë rikthyer në skenën e Përputhen dhe kanë analizuar rrugëtimin e tyre dhe si ka ndikuar në jetën e tyre eksperienca në program.

Advertisements

Para disa ditësh Roela pranoi se ka kaluar në intimitet me Vedatin, ndërkohë që ditën e djeshme Murati ka reaguar ashpër.

Advertisements

“Nëse Roela e ka bërë, gjë që e besoj duhet të bënte ashtu siç tha Murati. Të kishte ikur mbrapa Vedatit. Ne këtu puthjet na janë bërë sikur po i puthim në faqe. Na janë bërë të gjitha motra. Të bëjmë dhe seks dhe ti bëjmë të gjitha motra, çfarë po bëjmë këtu. A ke shkuar me Vedatin? Për çfarë ndejte në studio? Apo doje dhe burrë dhe dashnor?”, tha ai.

You may also like