Romeo i shokuar me Heidin: O alo çfarë po bën se po më çmend! (Video)

by editor

Orët e para të mëngjesit, Heidi dhe Romeo janë përfshirë në një debat të ashpër me njëri-tjetrin.

Teksa Heidi i ka treguar se arsyeja që shumë prej banorëve e urrejnë atë ose e shajnë është për shkak të Romeos, ky i fundit nuk ka reaguar mirë ndaj kësaj deklarate të Heidit.

Ai është shprehur se Heidi po mundohet të bëjë armiq me zor, por banorja e ka kundërshtuar teksa ka nisur të qajë përpara tij.

‘O alo! Oo, çfarë po bën se po më çmend o njeri! Çfarë po bën se po më çmend o vëlla!- është drejtuar Romeo tepër i shokuar.

You may also like