“S’ka arsim cilësor pa arsim të mirëpaguar”- Mësuesit në protestë për 1 Majin, marshojnë drejt Ministrisë së Arsimit

by editor

Mësuesit janë ngritur në protestë për 1 Majin duke kërkuar pagë më të lartë dhe kushte më të mira pune.

Ata kanë marshuar drejt Ministrisë së Arsimit, teksa mbajnë një pankarta në duar ku shkruhet “Nuk ka arsim cilësor pa arsim të mirëpaguar”, “Shpërblim në fund të vitit për mësuesit”, “Ta bëjmë më tërheqës profesionin e mësuesit”.

Vijon…

You may also like