Vriten burrë e grua, fqinja: Ishin çift i lumtur, nuk kishin as fëmijë!

by editor

Një ngjarje e rëndë ndodhi në Dropull. Një çift i moshuar u gjet pajetë nga fqinjët. Në trup paraprakisht raportohet se kishin shenja dhune duke ngritur dyshime të forta për grabitje.

Fqinjët që gjetën pajetë bashkëshortët Kosta dhe Kleoniqi Ilia 84 dhe 88 vjeçe në fshatin Bodrisht të Dropullit shprehen se nuk dëgjuan zhurma.

“Ishin çift i lumtur, s’kishin as fëmijë asgjë, ishin njëri për tjetrin. Jetonin vetëm, nuk kanë fëmijë.

Nuk kujdesej njeri për ta. I gjeti fqinja, sepse e merrnin në telefon nga Athina, se ka një motër atje dhe nuk e ngrinin. Dhe i thanë shko dhe shiko si është puna.

Nuk dëgjuam asgjë, as këta që ishin këtu, se unë jam nga ana tjetër e fshatit”, tha fqinja.

You may also like