Zbardhen PËRGJIMET/ “Po i them që lekët t’i fusë në pasaportë”- Bisedat në aplikacionin “Signal” nxjerrin zbuluar efektivët e Rinasit: Në total do të lërë 150! Ja si bëheshin pazaret

by editor

Efektivët e policisë së Rinasit kanë komunikuar përmes një aplikacioni “Signal”, ku flasin me pronarin e një agjencia udhëtimi dhe përmes ryshfetit ndihmojnë personat që kanë probleme të kalojnë në vendet e BE.

Nga këqyrja e komunikimit telefonik në aplikacionin “Signal”, Eneo Sulejmanaj flet me punonjësin e policisë Briken Tereziu, ku edhe bëjnë pazaret për shumat e parave.

Në një moment, Sulejmanaj i thotë se efektivit se udhëtari do t’i fusë lekët në pasaportë.

Ndërsa polici i kthen përgjigje duke e orientuar që udhëtari të futet në sportelin ku ai mund të mbarojë punë dhe të kalojë i qetë.

Pjese nga dosja

Nga kqyrja e komunikimit telefonik në aplikacionin signal, rezulton se më datë 22.09.2023, nga ora 05:29 AM – 03:42 PM, shtetasi Eneo Sulejmanaj komunikon me punonjësin e policisë Briken Tereziu e konkretisht

Eneo: Mgjes vlla. Do leri 170 tgjitha. Po I them ti fusi ne pasap. Mgjes vlla

Briken: Mirmgjes

Në orën 10:54 dhe në orën 10:55 zhvillohen dy biseda telefonika ndërmjet shtetasit Eneo Sulejmanaj dhe punonjësit të policisë Briken Tereziu.

Eneo: I dërgon pasaportën e shtetases Rajmonda Nurçe

Briken: Ok

Eneo: Ku te futet kjo vlla

Briken: Ten r 8

Eneo: Ok vlla

Nga kqyrja në sistemin TIMS rezulton se shtetasi Rajmonda Nurçe është përpunuar në dalje të territorit të RSH më datë 22.09.2023 ora 16:09 nga punonjësi i policisë me username në TIMS TereziuB, në tejkalim të ditëve të qëndrimit.

23.09.2023 ora 10.13 AM KI Ita Kristjan Lazri dtl.24.09.1993;
23.09.2023 ora 01.12 PM pass Anxhelo Çili dtl.19.06.1997 nr. personal J70619024O;
Nga kqyrja e komunikimit telefonik në aplikacionin signal, rezulton se më datë 23.09.2023, nga ora 10:12 AM – 01:13 PM, shtetasi Eneo Sulejmanaj komunikon me punonjësin e policisë Briken Tereziu e konkretisht

Eneo: O vlla ca ben

Në orën 10:12AM zhvillohet një telefonatë midis shtetasit Eneo Sulejmanaj dhe punonjësit të policisë Briken Tereziu në aplikacionin Signal

Eneo: I dërgon kartën italiane të shtetasit Kristjan Lazri

Në orën 10:15AM zhvillohet një telefonatë midis shtetasit Eneo Sulejmanaj dhe punonjësit të policisë Briken Tereziu në aplikacionin Signal

Eneo: I dërgon pasasportën e shtetasit Anxhelo Çili. Budapest

Briken: Ti apo une

Eneo: Ti do tlej dhe per ate qpar 50

Briken: Ok

Eneo: Do tlej 150 ky total

Briken: Ok

Eneo: Ok vlla rrofsh

Nga kqyrja në sistemin TIMS rezulton se shtetasi Anxhelo Çili është përpunuar në dalje të territorit të RSH më datë 23.09.2023 ora 13:59 nga punonjësi i policisë me username në TIMS TereziuB, në tejkalim të ditëve të qëndrimit. Ky shtetas ka hyrë në territorin e RSH më datë 27.02.2024 dhe është përpunuar përsëri në dalje të territorit të RSH më datë 13.03.2024 nga kontrollori me username BackaAm.

Nga kqyrja në sistemin TIMS rezulton se shtetasi Kristjan Lazri është përpunuar në dalje të territorit të RSH më datë 23.09.2023 ora 10:17 nga punonjësi i policisë me username në TIMS TereziuB. Ky shtetas është i kthyer inad më datë 13.09.2023 me motivacionin mosplotësim dokumentacioni nga shteti francez.

24.09.2023 ora 03.29 PM pass Elis Ymeraj dtl.08.09.1992 nr. personal J20908002C;
Nga kqyrja e komunikimit telefonik në aplikacionin signal, rezulton se më datë 24.09.2023, nga ora 03:30 PM – 09:18 PM, shtetasi Eneo Sulejmanaj komunikon me punonjësin e policisë Briken Tereziu e konkretisht

Eneo: I dërgon pasaportën e shtetases Elis Ymeraj. Ca ben vlla. Burri asaj goces eshte per neser me kalamjt

Briken: Kujt goce

Eneo: Ajo qe eshte me femijet per Catania. I referohet shtetases Pamela Ymeraj. I dërgon pasaportën e shtetases Pamela Ymeraj

Briken: Ok Ok

Eneo: eshte dhe I tjeter me dite po tnjejtin orar. N8 tmjesit

Briken: Ok. Ne 7 te vije. Te futet se atehere vi une

Eneo: Ok vlla

Briken: Ma nis

Eneo: I dërgon pasaportën e shtetases Marsida Selimi

Briken: Ok per ku

Eneo: Catania. I dërgon pasaportën e shtetasit Nexhip Xhafa. O vlla e shofim dot kte

Nga kqyrja e sistemit TIMS rezulton se shtetasi Elis Ymeraj nuk ka dal nga territory I RSH që prej viti 2022.

You may also like