Çfarë ndodhi? Heidi dënon tre banorë, përfshirë dhe Romeon: Nuk do flisni as…

by editor

Heidi, si lidere e shtëpisë ka dënuar tre banorët e shtëpisë të cilët kanë thyer rregullat.

Liderja ka dënuar Françeskën, Vesën dhe Romeon.

“Françeska, ty të dënoj mos të flasësh shumë, mos të bësh debate, mos të ofendosh dhe sillu mirë. Vesa, të dënoj mos të dalësh jashtë! Ty (Romeo) të dënoj të mos këndosh”-ishin dënimet e Heidit.

Frannçeska nga ana e saj e kundërshtoi dënimin dhe tha se është e padrejtë të mos flasë dhe të mos bëjë debate, sepse është edhe në nominim ditën e shtunë.

Më pas, Heidi e ndryshoi dënimin ndaj saj duke i thënë “do rrish me duar në xhepa”.

You may also like