Çfarë ndodhi? Shpërthen keq Jul Deda, me gotën me verë në dorë ai “kryqëzon” banorët: Jeni tre qelbësira në Big Brother, do ju… (Video)

by editor

Kujtojmë se shumica e banorëve në shtëpi, e akuzonin Julin se kishte krijuar një aleancë të fshehtë me Eglën, por mbrëmë aktori e vërtetoi se nuk kishte asnjë aleancë me të, por Romeo dhe Heidi po.

Juli: Romeo, Egla, Baci gëzuar! Këtë dolli e ngre për aleancën e qelbësirave që e nxori kokën sot, mes Romeos, Eglës dhe Bacit. Kjo është aleanca e qelbësirave dhe këta kanë qenë që në fillim miqtë e mi dhe sot i falënderoj të tre. Të tre jeni qelbësira.

Romeo: I ka ikur truri o vëlla, je çmendur.

Juli: Ju i keni treguar publikut që jeni tre qelbësira në Big Brother. E keni bërë këtë lojë që nga fillimi deri në fund dhe keni treguar që Jul Deda është njeriu më i drejtë në Big Brother dhe kaq e thjeshtë historia.

You may also like