Françeskës i jepet “Kutia e Pandorës”, ja cilët janë banorët që ‘u bëri gropën’

by editor

Françeska u vu përballë Kutisë së Pandorës në Big Brother VIP.

Banorja pati mundësinë për një telefonatë me bashkëshortin, i cili i shprehu asaj mbështetje të madhe.

Por si anë “të keqe”, Françeska do duhet të dërgonte në televotim 3 banorë, bashkë me Heidin që është në televotim deri në fund.

Ajo vendosi të dërgojë në televotim për të shtunën, veten, Erjolën dhe Rozën.

You may also like