Nuk është tradhtia bashkëshortore, zbardhen tre arsyet e ndarjes së Princ Lekës me Elia Zaharia

by editor

Gjykata e Tiranës, më 25.04.2024 ka vendosur të zgjidhë martesën mes Leka Zogut dhe Elia Zaharias.

Ne vendimin e zbardhur të gjykatës, thuhet se tre arsyet që kanë cuar këtë martesë në divorc janë:

Së pari, konfliktet e vazhdusheme, mungesa e komunikimit së dyti, ndërprerja e bashkëjetesës, së treti.

Arsye të cilat janë pranuar si nga Elia ashtu edhe nga Leka, duke hedhur perfundimisht poshtë aludimet se tradhëtia ishte shkak.

Gjithashtu, në këtë vendim është përcaktuar se Elia nuk do e mbajë më mbiemrin Zogu, por do të rikthejë atë të vajzërisë, Zaharia.

You may also like