IKMT-ja i shemb shtëpinë, përlot nëna: Kam katër fëmijë jetimë, do bëj si ajo e Shkodrës

by editor

Gjashtë familje në Bërxullë kundërshtojnë shembjen e shtëpive që preken nga projekti Thumanë-Kashar.

Familjarët kanë bllokuar pjesën ku mund të ngjitesh për në tarracën e banesës.

Ata kanë kërcënuar se do të konsumojnë medikamente dhe do të digjen me benzinë. Banorët deklarojnë se janë gati të ndërmarrin aktin ekstrem.

“Jam me katër jetimë ku do të shkoj unë? Do ta bëj si ajo gruaja në Shkodër”, -thotë njëra prej tyre.

Ndërkohë në tarracën e banesës ku banorët janë ngjitur, banorët kanë marrë me vete edhe fëmijët.

You may also like