Kriset marrëdhenia mes Glorias dhe Baby G, “Më ofendove, je mosmirënjohëse”, Çfarë ndodhi midis dy konkureteve

by editor

Mesdita e sotme në “Ferma Vip” ka kaluar me debate dhe diskutime mes disa prej konkurrentëve. E gjitha nisi pas një komenti të bërë nga Baby G e cila tha se kur të dalë nga ky format do të shikojë videot me momente të saj të lojës dhe jo të fermerëve të tjerë. Mirëpo kjo gjë duket se e ka irrituar Glorian e cila tha se u ndje e fyer nga komenti i Baby G pasi ajo personalisht ka parë momente edhe të fermerëve të tjerë pasi u largua nga loja. Gloria tha se ka shfaqur interes për konkurrentët e tjerë.

Biseda e plotë:

Baby G: Kur të dal do të shoh video të vetes, nuk më intereson asgjë për të tjerët.

Advertisements

Gloria: Më ofendove, unë kam ndjekur videot e tua dhe të fermerëve të tjerë. Prandaj jam këtu se të kam ndjekur.

Baby G: Po, por ke ndjekur videot e tua si fillim, pastaj ne të tjerëve.

Gloria: Jo nuk është e vërtetë. Unë 3-4 video të miat kam parë. Unë e di se çfarë kam thënë. Ti e ke thënë më parë këtë dhe më ke ofenduar.

You may also like