“Nuk më rruhet”/ Çfarë ndodhi mes çiftit? Romeo nxehet me Heidin: Mos u nervozo (Video)

by editor

Romeo Veshaj dhe Heidi Baci kanë patur një diskutim dje me njëri-tjetrin, ku u duk se aktori i njohur u nervozua me partneren e tij.

Veshaj i kishte bërë një pyetje dhe sipas tij, Baci nuk i kishte kthyer përgjigje. Nga ana tjetër, Heidi shprehet se i ka kthyer përgjigje dhe i kërkon që të mos nervozohet dhe të mos flasë më zë të lartë.

Ndërkohë Romeo i përgjigjet se ‘nuk i rruhet nëse e dëgjojnë apo jo të tjerët’.

Pjesë nga biseda:

Heidi: Mos u nervozo

Romeo: Jo mo shpirt

Heidi: Nuk ta thashë me të injoruar

Romeo: Jo, nuk e mendoj atë

Heidi: Se të pashë se u fike

Romeo: Unë të bëj pyetje e të më kthehesh mua ashtu

Heidi: Po ta thashë 3 herë, nëse më pyet 3 herë them si ka mundësi, se ti je i vëmendshëm, nuk je si unë

Romeo: Të pyes, thjesht më kthe përgjigje kur të pyes

Heidi: Ule zërin, ule zërin

Romeo: Nuk më rruhet se me dëgjojnë këta, fare zero

Heidi: Mirë se fillojnë prapë dhe më dhemb koka. Unë jam rënduar

Romeo: Edhe mua më dhemb koka

Heidi: E po të fillojnë prapë…

Romeo: Po ta marrësh nga ana ime është logjikë tjetër, po nuk më rruhet po ta them prapë, edhe nëse dëgjojnë edhe nëse nuk dëgjojnë

Heidi: Nëse të dëgjojnë, fillon Françi prapë dhe unë mbaj dot

Romeo: E marr vesh. Në momentin që unë të pyes…

Heidi: Të kam kthyer përgjigje

Romeo: Ishte përciptas, unë të pyes për një gjë, për një person që mua këtu më ka ikur truri për atë, që vjen me banane në dorë, ça nuk kupton ti këtu.

You may also like