“O pervers, iu thua grave të m*sturbohen!”/ Degjeneron sherri në BBV, Jul Deda kapet keq me Eglën: Ti je i shkrydhët, nuk ke…

by editor

Julian Deda dhe Egla Ceno janë përfshirë në një debat me njëri-tjetrin në shtëpinë e “Big Brother VIP”.

E teksa aktorja po ofendonte Françeska Muratin, Jul Deda ndërhyri duke i thënë: “Sa i shan ti njerëzit këtu aq të mira qofshin. Shko mëso të flasësh”.

Nga ana tjetër Egla e ofendoi Julin: “O pervers shiko gratë dhe thuaj se kush duhet të masturbohet nga këto. Përvers i ndyrë”, ndërsa banori iu drejtua: “Ti e ke kompleks masturbimin, s’di çfarë të them”.

Pjesë nga debati:

Françeska: Je një plake e keqe

Egla: Jeni thjeshtë të liga goca! Nuk është se parashikoni, jeni thjeshtë të liga

Françeska: Aaaa ok

Juli: Sa i shan ti njerëzit këtu aq të mira qofshin. Shko mëso të flasësh

Egla: Grua je ti? O pervers shiko gratë dhe thuaj se kush duhet të masturbohet nga këto.

Juli: Ti e ke kompleks masturbimin, s’di çfarë të them

Egla: Ti je i shkrydhët shumë, nuk e ke kompleks. Ti në debat e sipër iu thua njerëzve shko e masturbohu. Ti se ke kompleks

Juli: Jo se kam

Egla: Ty të duket një gjë e mirë, një gjë njerëzore

Juli: Pse është e keqe?

Egla: Ik largohu

You may also like