“Unë jam delja e zezë” Gracianoja habit me deklaratën e tij: S’më flet askush pas daljes nga “BBV”

by editor

Hyrja për herë të dytë e Gracianos në formatin e “BBV3”, bëri zhurmë, ku më shumë zhurmë e rrëmujë bëri loja që Graciano kishte zgjedh të bënte këtë herë.

Sakaq, në një intervistë të zhvilluar ditën e sotme me Argjirën, partneren e tij, dhe Beniadën, Graciano ka folur pak për ekperiencën e tij në format.

Ai është shprehur se ka qenë delja e zezë e këtij sezoni dhe askush nuk flet më me të pas daljes, përveç Rikes, Liamit dhe Endrikut.

“Nuk kam dalë nga vetja pa arsye! Unë jam delja e zezë e këtij sezoni, sepse askush nga banorët nuk më flet!”- është shprehur ai.

You may also like