“Vëllai i Madh” surprizon çiftin në BBV, ja ku u dërguan ata

by editor

‘Vëllai i Madh’ surprizoi çiftin Heidi-Romeo në ‘Prime-n’ e djeshëm.

Ai e dërgoi çiftin në një suitë ku mund të kalonin çaste të bukura dhe romantike me njëri-tjetrin larg banorëve të tjerë të shtëpisë.

I pyetur rreth surprizës, Juli u shpreh me nota ironie se:

“Kam një hall tjetër, çdo bëjë Meritoni pa Romeon.”

Sakaq, çifti nëse do të kishte dëshirë mund të lejonte banorët e tjerë që të hynin në dhomën e tyre, e me ta për pak çaste u bashkua dhe Egla, Graciano dhe Juli teksa zhvilluan biseda të ndryshme.

You may also like